5 Fede biler du aldrig får råd til

 

Biler er noget mange mænd går op i. Det at have en fed bil er noget mange sætter en stor ære i. Man kan have en fed bil på mange måder og der er mange forskellige at klare disse krav på. Er man en stor familie er der ikke de samme krav til hvis man er en enlig ung mand med mange penge på lommen.

Biler fås i dag i mange prisklasser, en lille bil koster gerne under 80.000 kroner fra ny – men der er stadig et marked for store og luksuriøse biler. Herunder vil give et eksempel på 5 fede biler som de fleste aldrig for råd til og mange drømmer om at køre en tur i – sådan en bil er en, der vil blive købt hvis man er så heldig at vinde i lotto eller kommer til mange penge.

Mercedes-AMG SL 65

Mercedes-AMG-SL-65

Den luksuriøse sportsvogn fra Mercede med navnet AMG SL 65 er en af de helt dyre biler i Mercedes porteføljen. Bilen der i Danmark har en listepris på 5219900 har 12 cylindre der yder power på vejen. Bilen har en 6 liters AMG motor der yder 630 HK, så det er en bil med stor power man får med køb af en Mercedes-AMG SL 65. Der findes dansk islæt i bilen, da lydsystemet i bilen er et Bang og Olufsen BeoSound, der er bygget til denne bil. En fed mercedes, der med garanti vil give hoveddrejninger på de danske veje. Set hos Starmark.dk

Ferrari f12 Berlinetta

Ferrari-f12-Berlinetta

Den nye røde lækre sportsvogn fra Italienske Ferrari, kommer også med på listen af fede biler de færreste nogensinde får råd til. Den går fra 0-100 på 3,1 sekunder og er med dens flotte ydre både en fryd for øjet og køreoplevelsen.

De 12 cylindre i Berlinetta yder hele 740 hk. Ferraris superbil koster lige i underkanten af 6 mio på danske plader og ellers kan du lease den for 45.000 om måneden. Noget de færreste danskere har råd til, men fed det er den.

Lamborghini Aventador Roadster

Lamborghini-Aventador-Roadster

Lamborghinis Aventador er en sportsvogn for alle pengene. Lamborghinis klassiske sportsvogns udseende og de opad åbnende døre, får man med i denne smukke perle af en sportsvogn. Med sine 700 hk klarer bilen de 0-100 km/t på 2,9 sekunder, og er derfor en af de hurtigste biler overhovedet, til brug på alm. vej. På danske plader koster denne skønhed omkring 8,5 millioner, så det er ikke hvermands eje – langt fra. Denne lækre aventador er et pragteksemplar på en sportsvogn, og en rigtig lækker sag at kunne trykke af sted på vejene.

Porche 918 Spyder

Porche-918-Spyder

Spyderen med det velkendte nummer 918 er Porsches svar på en super sportsvogn. Med en topfart på 340 km/t og 608 hestekræfter i v8 motoren, sker der gode ting og sager når der trykkes på speederen i denne bil. Udover v8 motoren er der 2 elektriske motorer der yder 279 hestekræfter ekstra og med de elekstriske motorer bliver denne bil omtalt som hybrid bil, da det er en blanding af el og benzin. Derfor kan du også bryste dig af, at være med til at fremme el biler med valget af sådan en bil.

Bugatti Veyron

Bugatti-Veyron

Topfarten på 401 km/t og med 1001 HK er det en af de mest kraftfulde biler i verden. Den har tilmeldt også prædikatet som danmarks dyreste bil og koster omkring 25 mio. 2,5 sekunder tager det at nå fra 0-100 km/t. Der bliver lavet mellem 50 og 70 eksempler om året og der går omkring 14 måneder fra betaling til man har denne skønhed i garagen. Denne bil er som prisen indikerer noget af det sjældne her i verden og det er ikke mange man ser omkring på de danske landeveje.

Her har vi listet 5 af de mest luksuriøse biler du kan få fat i på det danske marked i dag. Disse biler ses der ikke mange af herhjemme og du skal være en af Danmarks rigeste for at få fat i disse biler – du hvis du får erhvervet dig sådan en, kan du også have en helt speciel bil som mange vil vende hovedet efter, når du drøner forbi på vejen. Udgifter på simple reparationer af bilerne vi få de fleste til at ryste i bukserne.