Rummelige Familiebiler Koster Ikke Længere en Bondegård

Der er ikke nogen tvivl om, at det er hårdt arbejde at stifte en familie. Når man bringer børn ind i verden, så har man påtaget sig et enormt stort ansvar, der kræver at man virkeligt lægger kræfterne i. At blive forældre er noget, der kræver kompromiser, og det kan nogle gange være rigtigt hårdt at skulle acceptere. Heldigvis konkluderer de fleste, at børnene er det hele værd!

Det ville dog ikke skade, hvis man kunne minimere nogle af disse kompromiser. Hvorfor gøre livet hårdere for én selv, end det behøver at være? Hvis du er i godt humør og ovenpå, så er du også bedre i stand til at være der for din familie. Alle vinder, hvis forældrene er glade og fylde med energi og mentalt overskud. Det er derfor jeg er så glad for at se, at vi ikke længere behøver at gå på kompromis, når det kommer til familiebilen.

Rigtigt mange har en drømmebil før de stifter en familie. Både mænd og kvinder har tendens til at forelske sig i en bestemt bil eller et bestemt mærke, og går og dagdrømmer om en dag at eje denne drømmebil. Det er typisk noget man er nødt til at opgive, når man stifter familie. Når man har børn, så er der en række praktiske behov, som bilen er nødt til at kunne dække ? og det er yderst sjældent, at vores drømmebil er designet med børn i tankerne. Vi må derfor opgive drømmebilen: den egner sig ikke som familiebil. Det er ganske okay: alle går rundt med drømme, som de egentligt ikke har planer om at indfri. Det er bare rart at kunne drømme sig lidt væk en gang imellem.

Det der dog er virkeligt frustrerende er, at se på priserne på familiebiler, og så opdage, at de koster ligeså meget som ens drømmebil. Det gør virkeligt ondt at skulle betale prisen på en luksuriøs Mercedes eller BMW, og så få en praktisk familiebil i stedet for.

Jeg troede længe, at det bare var en frustration, man var nødt til at leve med. Jeg antog at familiebiler ganske enkelt ikke kunne produceres billigere, også selvom det overraskede mig. Men så blev jeg introduceret til den nye dacia duster, og pludseligt var kompromiser ikke længere nødvendige!

Den nye Dacia Duster er nemlig den første rummelige familiebil jeg har set, som ikke koster en bondegård. Du behøver altså ikke at springe budgettet for at få en bil, der fuldt ud kan dække familiens behov, og samtidig giver rigeligt med plads og en følelse af rummelighed.

Bilen er også flot designet, og det hjælper faktisk mere end man skulle tro. Måske man stadig ikke sidder i sin drømmebil, men i det mindste sidder man i en praktisk bil der er god for hele familien, og som ikke har sprunget budgettet. Man fristes til at sige, at den drøm faktisk er endnu bedre, end drømmebilen ville have været.